Lån Og Spar Lyngby

Tandlægeforeningen Amaliegade 17 1256 København K. Telefon: 70 25 77 11 Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning Svanemøllevej 85 2900 Hellerup Telefon: 39 46 00 60 Styrelsen for Patientklager Olof Palmes Allé 18 H 8200 Aarhus N Telefon: 72 33 05 00

Klage over tandlæge range

Klage over behandling hos privatpraktiserende tandlæge Vil du klage over den sundhedsfaglige behandling, du har fået hos en privatpraktiserende tandlæge, skal du sende en klage til den region, hvor tandlægen har klinik. Du kan også klage over andre forhold end den faglige del af behandlingen som, at du har fået en anden behandling eller regning, end du aftalte med tandlægen. Du kan dog ikke klage for at søge erstatning, jvf. Erstatning for tandskader. Læs mere om: Hvad kan du klage over Hvad kan du ikke klage over Er der tidsfrister for at klage Hvem kan klage Hvordan skriver du en klage Hvad er de mulige resultater af din klage Er der faldgruber undervejs Kan du anke en afgørelse 1. Hvad kan du klage over Du kan klage over den sundhedsfaglige behandling, du har fået hos en privatpraktiserende tandlæge. Det gælder også undersøgelsesdelen. Du kan også klage over andre forhold. Din klage kan handle om, at du har fået en anden behandling end aftalt, eller at prisen for den endelige behandling er anderledes, end du aftalte med tandlægen.

Hvis du i klageskemaet har ønsket, at vi skal tage stilling til spørgsmål om tilbagebetaling eller omgørelse: Vi tager stilling til om der skal ske: hel eller delvis tilbagebetaling af honorerat eller omgørelse af arbejdet eller betaling for omgørelse. Vi kan også afgøre eventuelle spørgsmål om tandlægen har handlet i strid med fx regler om skriftligt prisoverslag eller regler om akutbehandling. Et forlig betyder, at du indgår en aftale med den indklagede tandlæge om, at tandlægen for eksempel tilbagebetaler honoraret for den påklagede behandling mod, at klagesagen afsluttes endelig. Adgangen til at indgå et forlig med hjælp fra Styrelsen for Patientklager, er begrænset til sager, hvor du klager til Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn over en eller flere sundhedspersoner. Hvis du i klageskemaet har oplyst, at du ønsker at indgå et forlig, vil vi tage kontakt til tandlægen, som vil få en frist til at kontakte dig, med henblik på indgåelse af en forligsaftale. Hvis tandlægen selv oplyser, at vedkommende er interesseret i at indgå et forlig, vil du få en frist til at kontakte tandlægen, med henblik på indgåelse af en forligsaftale.

Ønsker du at klage over din tandlæge, har du mulighed for at rette henvendelse til Styrelsen for Patientsikkerhed og Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn. Ønsker du at anmelde en skade, er du velkommen til at kontakte Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning.

Klage over tandlæge region midtjylland

Oplever du problemer i forbindelse med at udfylde skemaer på kan du hente vejledning herom på. Her kan du blandt andet læse om browserkrav, hvordan du opdaterer din browser, installerer en anden og meget mere. Du kan få hjælp ved at henvende dig til 's kontaktcenter på telefon 70 10 18 81 (Mandag – torsdag: kl. 8-20 og fredag: kl. 8-18) Andet Særligt for tandbehandlinger Klik på " Klag over behandling hos privatpraktiserende tandlæger " for at se svar på hyppigt stillede spørgsmål relateret til klager over tandbehandlinger. Sagens gang Nedenfor kan du se sagsbehandlingens faser, og hvornår du kan forvente at høre fra os. Erstatning Du får ikke automatisk erstatning, selvom du får medhold i din klage. Du skal søge erstatning ved Patienterstatningen, hvis du ønsker at søge erstatning for en behandlingsskade. Om inhabilitet

Derfor har vi samlet informationen på én side. Hyppigt stillede spørgsmål om tandklager En del borgere henvender sig til os med særlige spørgsmål vedrørende tandsager. Derfor har vi samlet en række hyppigt stillede spørgsmål og svar nedenfor. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål. Som udgangspunkt skal du vente med at få en ny behandling, da du kan blive indkaldt til en besigtigelsestandlæge, der skal lave en besigtigelsesrapport, der dokumentere det arbejde, der er lavet. Styrelsen for Patientklager/Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn kan beslutte, at der skal foretages en besigtigelse af det udførte eller manglende tandlægearbejde. Den tandlæge som har udført arbejdet, vil ved besigtigelsens start få mulighed for at udpege det udførte tandlægearbejde, hvorefter tandlægen skal forlade besigtigelsen. Du skal betale for transporten, men ikke for selve besigtigelsen. Der er besigtigelse på tandklinkker flere steder i landet. Dét, vi vurderer er, om den behandling, du har fået, lever op til normen for almindelig anerkendt faglig standard.

Det er de eneste formkrav til, hvordan din klage skal være udformet. Derudover bør den indeholde oplysninger om: Hvilken tandlæge, du klager over Hvad du klager over Hvornår behandlingen eller et andet forhold er foregået Hvad der efter din mening er aftalt Hvad du ønsker at opnå med klagen Du kan bruge helt almindelige ord og et helt almindeligt sprog. Eventuelt kan du understrege det, du mener er vigtigst. Du kan også gøre klagen overskuelig ved at sætte ting op i punkter/afsnit. Hvis en anden klager på dine vegne, skal du huske at vedlægge en fuldmagt fra dig. Gode råd om fuldmagter Du sender klagen til den region, hvor tandlægen har klinik. Find formularer for de forskellige regioner her 6. Hvad er de mulige resultater af din klage Når regionen modtager din klage, vurderer et visitationsudvalg, om der er grundlag for videre klagebehandling. Enten afvises klagen som grundløs, eller også forbehandles den og sendes videre til enten Regionstandlægenævnet eller Samarbejdsudvalget i regionen.

Klage over tandlæge video

Når du udfylder klageskemaet på skal du skal vælge, hvilken myndighed, der skal afgøre din sag, når du klager over sundhedsfaglig behandling. Dit valg har betydning for, om eventuel kritik rettes mod et behandlingssted eller mod en eller flere konkrete sundhedspersoner. Som illustrationen viser, har du to valgmuligheder: 1) Hvis du klager over behandlingsstedet, afgøres din sag af Styrelsen for Patientklager. 2) Hvis du klager over en eller flere konkrete sundhedspersoner, afgøres din sag af Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn. D u behøver ikke at kende navnene på sundhedspersonerne. Disciplinærnævnet kan kun behandle klager over autoriserede sundhedspersoner og visse persongrupper. Styrelsen kan derimod behandle klager over sundhedsfaglige forhold, uanset om fejlen er begået af en sundhedsperson eller fx en lægesekretær eller en portør. Hvis din klage ikke kan blive behandlet af den myndighed, du ønsker, skriver vi til dig og forklarer hvorfor. Læs mere Du kan læse mere om dine valgmuligheder i pjecen Hvem skal afgøre din sag?

  1. Klage om tandlæge
  2. Klage over tandlæge chords
  3. Fødselsdagsgave til henderson
  4. Klage over tandlæge pictures
  5. Dyrekølle i ovn may
  6. Legetøj til 3 årig
  7. Mad ud af huset odense nv
  8. → Beregn procent ← Nem og hurtig beregning af procent
  9. Fysik/kemi hvad er vand lavet af by Mads Løj on Prezi
  10. Frisurer mellemlangt hår etager
  11. Klage over tandlæge lyrics

Hvis der herefter indgås en forligsaftale, vil sagen blive endelig afsluttet, og der vil ikke være mulighed for efterfølgende af få sagen genoptaget. Hvis du klager over et behandlingssted, skal du selv tage kontakt til behandlingsstedet, hvis du ønsker at indgå et forlig. Hvis i herefter indgår et forlig, vil det ikke automatisk betyde, at klagesagen afsluttes. Hvis du på baggrund af forligsaftalen ønsker at frafalde din klage, skal du kontakte Styrelsen for Patientklager. Det er muligt efterfølgende at få sagen genoptaget, såfremt du overholder forældelsesfristerne. Nej, vi udbetaler ikke erstatning. Hvis du vil søge erstatning for en behandling hos en privatpraktiserende tandlæge skal du kontakte Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning: eller tlf. 39 46 00 60 Hvis du vil søge erstatning for en behandling, der involverer kæbekirurgi på hospital eller ved tandteknikere, skal du kontakte Patienterstatningen: eller tlf. 33 12 43 43 Vi træffer kun afgørelse om, at der skal tilbagebetales.

2. Hvad kan du ikke klage over Du kan ikke klage over den sundhedsfaglige behandling hos en offentligt ansat tandlæge. Du skal i så fald sende en klage til Styrelsen for Patientsikkerhed. Læs mere om klager over sundhedsfaglig behandling Du skal ikke klage med henblik på at få erstatning. Hvis du ønsker erstatning, skal du søge om det hos Tandlægeforeningens Patientskadeforsikring. Læs mere om erstatning for tandskade her 3. Er der tidsfrister for at klage Vil du klage over den sundhedsfaglige behandling, skal du gøre det inden for to år fra det tidspunkt, hvor du er blevet opmærksom på problemet. Vedrører din klage andre forhold, skal du klage senest 6 uger efter, du er blevet bekendt med forholdet. 4. Hvem kan klage Du kan selv klage eller ved fuldmagt lade et familiemedlem, en forening eller en advokat klage på dine vegne. Har en patient mistet livet – muligvis på grund af fejlbehandlingen – kan de nærmeste pårørende klage. 5. Hvordan klager du Din klage skal være skriftlig og dateret.

August 21, 2021