Lån Og Spar Lyngby

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde de bedste tilbud på flybilletter til Malaga. En forudsætning for de vildeste priser er imidlertid, at du er fleksibel i forhold til ferietidspunkt, flyselskaber og rejselængde… – Læs de fem gode råd nedenfor, der kan lede dig på sporet af de billigste rejser dertil: – For det første er det som altid godt at rejse først på ugen og uden for feriesæson samt i helligdage og op til højtider. På grund af feriesæsonen er juli den dyreste måned at rejse i, modsat januar hvor vejret så til gengæld er køligere. Du bliver derfor nødt til at gøre op med dig selv, om du prioriterer en badeferie under Malagas bagende sol, eller om du har tænkt på en mere aktiv storbyferie, hvor du kan gå på opdagelse i byens mangfoldige kulturelle udbud. – For det andet kan du vælge et lavprisselskab. Det vil for de fleste ikke være nødvendigt at rejse med et finere og et mere komfortabelt flyselskab, når turen er så kort, og fordi der alligevel sjældent serveres mad på turen undervejs.

Flyrejser til malaga airport

Som den spanske solkyst Costa del Sols hovedstad byder Malaga på alt fra solferier til museer, markeder, smukke kirker, shopping, natteliv, eller hvorfor ikke også en spændende fodboldmatch på arenaen, La Rosaleda. Malaga er også kendt for sine tapas og søde vine. Bestil i sidste øjeblik en weekendrejse eller planlæg et længere ophold i det skønne ferieparadis! Flyv til Malaga Flere flyselskaber tilbyder direkte fly til Malaga, og du kan blandt andet flyve dertil fra København. Fra København tager det cirka fire timer at flyve direkte til Malaga. Lufthavnen i Malaga hedder Malaga International Airport (AGP) eller Aeropuerto de Málaga på spansk. Den ligger cirka 8 kilometer fra det centrale Malaga og er den største internationale lufthavn langs Costa del Sol. Fra Malaga Airport kommer du til Malagas centrum via tog, bus, taxa eller en lejebil. Flyvetider til Malaga Flyvetiden mellem Kastrup (CPH) og Malaga (AGP) er cirka 3 timer og 40 minutter med direkte fly Flyvetiden mellem Billund (BLL) og Malaga (AGP) er cirka 5 timer og 30 minutter med mellemlanding.

Der er et væld af muligheder på din billige rejse, og du skal opleve Malaga for at få det hele med. Benyt vores søgemaskine, og du kan finde gode tilbud på flybilletter til Malaga t/r. ønsker dig en rigtig god tur og held og lykke med at finde de billige flybilletter til Malaga.

Seværdigheder i Málaga Intet andet sted i verden finder man floder, promenader, bjerge, urban city-liv, strande og kulturelle højdepunkter på ét og samme sted som i Malaga. Det er byen, hvor man kan vælge til og fra i et udvalg, der tilfredsstiller alle sanser. Byen har mere end en halv million indbyggere, så der er masser af liv og glade dage, der får stemningen i top, når ferien skal nydes til fulde. Gå ikke glip af disse seværdigheder i Malaga: Picasso-museet er et absolut must see, når man besøger den verdensberømte kunstners hjemby. Oplev en sand kulturskat i form af malerier, skulpturer, tegninger og keramik Se den smukke Malaga Katedral fra tætteste hold og oplev en bid af klassisk renæssancestil Få et historisk vingesus med et besøg i Alcazabaen, der er et fort med rødder tilbage til år 700 Skål i lokalproduceret vin kombineret med smagfuld tapas tilberedt af de bedste råvarer Nyd en afslappende dag på den urbane strand La Malagueta. Ønsker du mere fred og ro så prøv den mere afsondrede Guadalmar eller Baños del Carmen Snup en strøgtur på Calle Larios, hvor arkitekturen er en oplevelse i sig selv Åbn for sanserne og sug til dig på Atarazanas marked, hvor det bugner med frugt, grønt og kød i alle afskygninger, dufte og farver Køb en flaske vin, lidt mandler og en bakke oliven – tre ting, der produceres til topkvalitet i Malaga - og nyd en smuk solnedgang Book en tur på Segway og oplev byen på en sjov og uforglemmelig måde Glem ikke den botaniske have La Concepción Jardín Botánico med mere end 25.

Busser er billige og nemt tilgængelig i hele Malaga. Tjek EMT hjemmesiden for information om lokale busruter og deres tidsplaner. EMT busser kører også i hele Andalusien og to andre provinser i Spanien. Taxaer kan prajes, når der er behov for det. Dog kører taxaer i Malaga ikke på taxameter, men har i stedet et liste med priser for forskellige destinationer. BiciTaxis med deres karakteristiske udseende, er et ret ny måde at udforske byens centrum på. De kan prajes på samme vis som almindelige taxaer, eller bestilles i forvejen fra Tricosols hjemmeside. Vis mere Glemt Storbritanniens strande med rullesten og koldt vand – strandene på Malaga har fine, sandede kyster, og det varme vand er perfekt til at padle i. El Candado og Las Acacias er to populære strande, ikke langt fra byens centrum. Begge steder er fantastiske for familieture, samt vandsportsaktiviteter. De mauriske slotte, La Alcazaba og Gibralfaro fæstningen, tårner sig dramatisk over byens centrum. Andre seværdigheder, man ikke må gå glip af, inkluderer Malaga Katedral og det Romerske Teater.

At være fleksibel i forhold til tidspunktet på din afrejse og hjemrejse kan også være en hjælp til at finde en billig pris. På sammenligner du flyselskab, flyafgange og priser for flybilletter online for at finde frem til det alternativ og den rejse, der passer til dig bedst. At lave i Malaga Malaga byder på et stort udvalg af aktiviteter. Byen er så meget mere end kun solen, varmen og det glimtende Middelhav, så hvis du vil tage en pause fra stranden, kan du for eksempel udforske shopping gaderne og købe alt lige fra souvenirs til tøj. Du har også masser af muligheder for at slå dig ned på en hyggelig café eller en restaurant og nyde det spanske køkken eller slå dig løs på en actionfyldt natklub. Golf på den spanske solkyst Hvis du er glad for golf, er Malaga uden tvivl et rejsemål for dig. Faktisk kaldes Costa del Sol også for Costa del Golf alene på grund af det store antal af golfbaner, der findes her. Hvis du kunne tænke dig at spille golf langs solkysten er det en god idé at leje en bil.

  • Flyrejser til malaga 2016
  • Spaghetti med kødboller steak
  • Send blomster københavn
  • Huller i ørerne pris esbjerg
flyrejser til malagar

Som yndet feriested for mange turister kan der i perioder være booket op næsten overalt. Og hvis du er på jagt efter en rejse på budget og i forvejen går op i, hvornår du kan spare penge på flyrejsen, er du jo nok også interesseret i at finde et hotel, der er til at betale. Og hvorfor ikke finde et komfortabelt hotel med en af byens mest perfekte placeringer, når det nu er muligt? Igennem vores side kan du søge videre på et stort udvalg af håndplukkede hoteller. Du kan overveje, om en pakkerejse, hvor du i samme omgang køber både hotel og flybillet, kunne være noget,. – For det fjerde tænker vi, at det er godt for dig at vide, at du finder nogle af de billigste flyrejser, hvis du køber din rejse halvanden til to måneder, før du tager afsted. – Og femte råd fra os er, at du også overvejer at holde øje med udbuddet af afbudsrejser (som der indimellem er en del af på grund af danskernes flittige besøg i Malaga). Når alle disse råd er givet, er det vigtigt at sige, at hvis du finder et godt tilbud, så er det bare med at slå til med det samme.

August 23, 2021